Kleding - vv AGB

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

Kleding

Met ingang van het seizoen 2021/22 zijn wij over naar onze eigen merk, WeMatch. WeMatch is onze eigen kledinglijn. Het is een kledinglijn met een goede kwaliteit voor een goede prijs. 

 

Vanaf het seizoen 2021/22 is ieder AGB-speler verplicht de nieuwe kleding van vv AGB (WeMatch) aan te schaffen en te dragen. Vanaf het seizoen 2023/24 is iedere speler verplicht het complete kledingpakket van vv AGB aan te schaffen en te dragen op trainingen, wedstrijden, toernooien en voor en na de wedstrijd.

 

U kunt het hele kledingpakket online bekijken en bestellen via onze webshop (webshop is nog in de maak en is nog niet klaar). Per categorie zijn er kledingpakketten samengesteld. 

 

Jeugdsportfonds
Mocht Jeugdsportfonds (JSF) het kledingpakket (deels) vergoeden, vraag dan meteen jeugdsportfonds aan. Na een bevestiging van Jeugdsportfonds dat uw aanvraag is goedgekeurd, krijgen wij ook een bericht van JSF. 

U dient de kleding vooraf te betalen en kunt deze dan (deels) declareren. Voorwaarden voor declaratie is dat wij de goedkeuring ontvangen moeten hebben van de Jeugdsportfonds en u ons een bewijs kan aantonen dat u de kleding hebt aangeschaft.


Jeugd
Wij vinden onze jeugdspelers ontzettend belangrijk en zullen onze uiterste best doen om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden en op te leiden. Wij doen onze best om zo goed mogelijke trainers aan te trekken en altijd voldoende trainingsstof en -materiaal in huis te hebben. Daar in ruil vragen wij naast contributie ook om de verplichte kledingpakketten aan te schaffen. Dit zodat alle jeugdleden een goede en professionele uitstraling kunnen hebben en wij de trainingen op een professionele manier kunnen begeleiden. Mocht u een deel van het kledingpakket al hebben, hoeft u alleen de kleding aan te schaffen die u nog niet in bezit heeft.

 

Mini's
De kleding voor de Mini's kost € 75,00 bestaat uit:
- Tenue
- Trainingspak

 

Onderbouw (JO8 tot en met JO12)
De kosten voor het kledingpakket voor de Jongens Onder 8 (JO8) tot en met de Jongens Onder 12 (JO12) bedraagt € 130,00. Het kledingpakket bestaat uit:
- Tenue
- Trainingspak
- Trainingstenue
- Rugtas

Indien Tenue al in bezit, kost het resterend pakket € 90,00.

Bij de overstap van Mini's naar Onderbouw kost het aanvullende deel (dus trainingstenue en rugtas) € 55,00.

 

Bovenbouw (JO13 tot en met JO19)
De kosten voor het kledingpakket voor de JO13 tot en met de JO19 bedraagt € 190,00. Het kledingpakket bestaat uit:
- Tenue
- Trainingspak
- Trainingstenue
- Presentatiepak
- Grote tas

Indien Tenue al in bezit, kost het pakket € 150,00.

Bij de overstap van Onderbouw naar Bovenbouw kost het aanvullende deel (dus Presentatiepak en Grote tas) € 60,00.

 

Senioren
De kosten voor het kledingpakket voor de senioren bedraagt € 125,00. Het kledingpakket bestaat uit:
- Tenue
- Trainingspak
- Sporttas

Een pakket samenstellen voor uw team? Neemt u contact op via info@vvagb.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!