Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Dit zijn de trotse sponsors van vv AGB!

Thiago bedankt!

8 december 2019 14:45


Afgelopen zaterdag, 7 december 2019, heeft Thiago Rustice zijn laatste wedstrijd voor vv AGB gespeeld. Deze wedstrijd was niet alleen zijn laatste wedstrijd voor vv AGB maar tevens zijn laatste voetbalwedstrijd in Nederland. Thiago zal namelijk definitief verhuizen naar Portugal.

Zaterdag 7 december 2019 was een bijzondere wedstrijd voor vv AGB 35+1 uit bij AMVJ 35+1. Het was namelijk de laatste wedstrijd van de Braziliaanse middenvelder, Thiago. Na deze wedstrijd zal Thiago emigreren naar Portugal.


Een mooi cadeau voor Thiago van zijn medespelers van vv AGB 35+1

Thiago begon aan zijn carrieren in Nederland bij Turkiyemspor in het seizoen 2001/02. Daar maakte hij heel veel goede vrienden. Na avonturen bij Joga Fortius en OSC keerde hij terug naar zijn goede vrienden bij Turkiyemspor. Echter stopte Thiago met voetballen na het faillissement van Turkiyemspor. 

In 2018 haalde Thiago zijn voetbalschoenen weer uit de kast om te voetballen met zijn oude vertouwde vrienden en sloot zich aan bij vv AGB 35+1. Thiago was bezig aan zijn tweede seizoen toen hij het dappere besluit heeft genomen om te verhuizen naar Portugal. Na de 3-5 zege op AMVJ is met een afscheidsfeest afscheid genomen van Thiago.

Wij willen Thiago bedanken voor zijn inzet voor vv AGB en wensen hem heel veel plezier en succes in Portugal.

Thiago bedankt!
Delen

Lees meer over:
AGB Thiago amsterdam birligi gencler vvAGB vvagb020

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!