Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Dit zijn de trotse sponsors van vv AGB!

Seizoen 2019-20

9 juli 2019 21:15


Beste ouder/verzorger,

De zomervakantie is aangebroken en helaas is er een einde gekomen aan het voetbalseizoen. Inmiddels zijn wij al begonnen met de voorbereidingen voor het komend voetbalseizoen. De trainingen starten officieel op 26 augustus 2019 mits anders in de Whatsapp-groep aangegeven. De bekerwedstrijden starten op 31 augustus 2019 en de competitie op 21 september 2019.

Zoals al eerder bekend gemaakt hebben wij Metin Kozan aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) en Johnny Simons als Technisch Jeugdcoördinator (TC). Zij zijn verantwoordelijk voor het neerzetten van de jeugd voor het seizoen 2019-2020. Voor vragen, ideeën en opmerkingen kunt u bij hen terecht.

Afgelopen seizoen zijn de betalingen van de contributie niet verlopen zoals gepland. Aan het einde van het seizoen waren er nog een veel leden die de contributie nog niet hebben voldaan. Dit  veroorzaakt veel werk voor ons en kunnen wij ons niet focussen op hoofdzaken. Het komend seizoen willen dat anders aanpakken en hopen op jullie medewerking. U heeft samen met deze brief een factuur ontvangen. Hiermee hopen wij dat het duidelijk wordt hoeveel en wanneer u de contributie kunt betalen. Naast contante betaling en internetbankieren, kunt u op de club ook met PIN betalen. De contributieprijzen per leeftijdscategorie blijven ongewijzigd ten opzichte van de voorgaande jaren.

 

AGB is sinds het seizoen 2017/2018 overgegaan op de kledingmerk STANNO en daar komt voor volgend seizoen geen verandering in. Wel wordt het kledingpakket uitgebreid met meer kledingstukken wat betekent dat de pakketprijs ook iets omhoog gaat. Veel teams en spelers hebben het pakket eerder al aangeschaft en moeten dus alleen de extra kledingstukken aanschaffen, waaronder de trainingspak (sweater en extra broek) dat verplicht is tijdens trainingen. AGB heeft een overeenkomst met AccentSport om dat zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt het kledingpakket betalen en ophalen in de winkel van AccentSport. Zie onze website voor meer informatie en hieronder het adres van AccentSport.

 

AccentSport

Jan Pieter Heijestraat 182

1054 MN, Amsterdam

 

Ten slotte willen we u verwijzen naar de huisregels van AGB. Die zijn online te vinden op onze site www.vvagb.nl. Daarnaast hangen de regels ook op de club. We willen met name de nadruk leggen op de regel om meer ruimte te geven aan de trainers en kinderen tijdens de trainingen en wedstrijden en om respectvol met elkaar om te gaan.

 

De dagen voor de teamavonden en ledenvergadering voor meer informatie zullen nog gedeeld worden in de groepen. We wensen u een fijne, leerzame voetbalseizoen vol plezier en ontwikkeling.

 

Met vriendelijke groet,

 

Celal Aslan en Murat Fedakar

Jeugdbestuur van vv AGB
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!