Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Dit zijn de trotse sponsors van vv AGB!

Tot en met 31 mei 2020 geen trainingen

23 april 2020 13:15


Beste vv AGB leden,

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet op advies van het RIVM uitgesproken dat de basisscholen (gedeeltelijk) open zullen gaan. Ook kunnen kinderen tot 12 jaar weer in teamverband sporten. Kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunnen dat ook zolang de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

Wij als vv AGB zullen de trainingen echter nog niet hervatten, ook niet voor kinderen tot 12 jaar. Dit omdat wij het niet verantwoord vinden om nu in deze moeilijke tijden de trainingen te hervatten. De kinderen moeten immers gebracht worden door ouders. Elke training betekent een bijeenkomst van kinderen maar ook van ouders. Dit betekent een hoog risico voor besmetting en verspreiding van het virus. Ook willen wij enige kans uitsluiten dat het virus via de kinderen verspreid zal worden naar jullie huizen.

Om die reden zullen wij tot en met 31 mei 2020 geen trainingen organiseren bij vv AGB. Wij volgen de ontwikkelingen, de trend, het RIVM en de overheid nauw. Nu de basisscholen (gedeeltelijk) open zullen gaan kan er gekeken worden naar het verloop. 

1 juni is onze wens om de trainingen te hervatten en selectiedagen te houden. Aan de hand van de ontwikkelingen en maatregelen/uitspraken van de overheid zullen wij in de loop van mei aankijken of de trainingen 1 juni worden hervat. Bij ontwikkelingen zullen wij dit uiteraar met jullie delen.

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur vv AGB

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!