Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Dit zijn de trotse sponsors van vv AGB!

Winterstop

18 december 2019 12:00


We zitten inmiddels in de laatste trainingsweek voor de winterstop. Na deze week zullen we de winterstop in gaan en kan iedereen genieten van een korte vakantie en van de feestdagen. De trainingen zullen beginnen in de week van 13 januari 2020 of 20 januari 2020. Blijf de WhatsApp-groep van je team volgen.

Wel gaan wij door met evenementen bij vv AGB. Aankomend weekend, 21 december 2019, vindt de eerste editie van de vv AGB Winter Cup 2019 plaats met 24 deelnemende jeugdelftallen, de eerste jeugdtoernooi en meteen ook de grootste ooit bij vv AGB. De week erop, op 28 december 2019, volgt de eerste editie van FIFA-Toernooi.

Terugblik voorjaar 2019/20

Wij zijn het seizoen gestart met 19 jeugdelftallen, 3 senioren, 2 veteranen en 7 zaalelftallen. Hier is later het Zondag 4 elftal aan toegevoegd. Hiermee komt het totaal aantal teams op 31 elftallen. In vergelijking met afgelopen seizoen zijn wij het seizoen ontzettend goed begonnen. Met de komst van onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Metin en Technisch Jeugd coördinator Johnny zijn wij het seizoen georganiseerd gestart zonder problemen.

 

Zondag 1

Onze Zondag 1 heeft een moeizame seizoenstart gehad. De mannen van de Zondag 1 onder leiding van Imdat Ilguy hebben zich wel heel goed herpakt en hebben in hun laatste 6 wedstrijden 5 keer gewonnen en 1 gelijkspel behaald. Knappe ongeslagen reeks van 6 wedstrijden dus!

 

De Zondag 1 selectie gaan volgende week de winterstop in. In januari zullen zij op trainingskamp gaan naar Antalya, Turkije om zich op te laden en voor te bereiden voor de tweede helft van het seizoen om de ongeslagen reeks door te zetten.  

 

Trainingen jeugd

In januari zullen de trainingen weer beginnen en zullen de onderbouw-elftallen beginnen aan een nieuwe competitie. Alle overige elftallen zullen verdergaan met de huidige competitie.

 

In de tweede helft van het seizoen wachten nog vele mooie wedstrijden, toernooien, evenementen en trainingskampen. Blijf ons volgen via onze website, Instagram en op Facebook voor deze upcoming events!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!